Vil du følge en sød dreng ud til aktiviteter?

Profilbillede
dato

Vil du skabe positive oplevelser for en skøn dreng? Vil du dykke ned i hans verden, tage ham med til spændende oplevelser som rap-koncerter, se fodbold, komme på cykeltur, shoppeture og meget mere? Så se mere her!

Om opgaven

Vi søger en engageret medarbejder, der vil bidrage til en ung drengs trivsel. Han brænder for ungdomslivet og har en bred vifte af interesser. Det er vigtigt at bemærke, at han ikke er på samme niveau som sine jævnaldrende i hans kognitive udvikling, og at han har udfordringer med sprog og tale. Han forstår alt, men hans talesprog er ikke alderssvarende, selvom han er rigtig god til at sige tingene på forskellige måder.

Når du tilbringer tid med drengen, ønsker han at udforske verden omkring sig. Dette kan indebære alt fra at besøge shopping centre for at se på tøj, lytte til musik, tage på udflugter til steder som Den Blå Planet og endda øve sig i at bruge offentlig transport – en færdighed, han ønsker at mestre. Din rolle vil være at støtte og hjælpe ham. 

Om dig 

Vi leder efter en person, der har erfaring med at arbejde med borgere med lignende udfordringer og som kan tilpasse sig drengens individuelle behov dag for dag. Det er afgørende, at du er villig til at deltage aktivt i drengens interesser og hjælpe ham med de udfordringer, han har.

Arbejdstid: 

Stillingen er på 15 timer om måneden.

Vagterne vil primært være om eftermiddagene i hverdage eller weekender. Det aftales med familien og drengen. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Lyberth på telefon 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.
Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. 

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5987648

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet