Seneste dødsannoncer og afdøde i Skibby

Profilbillede
dato

Oversigt over afdøde i Skibby

Se de seneste dødsannoncer som er lagt op i Skibby og omegn:

Der er ikke indrykket dødsannoncer for nyligt

Opret mindeord

Mindeord oprettet på VORES Skibby kan nemt deles med venner, familie og netværk via sociale medier.

Oversigt over dødsfald i Skibby og resten af Frederikssund Kommune i Nordsjælland

Navngivne personer findes ikke i oversigten over dødsfald i hverken Nordsjælland eller i Danmark. Det er desværre kun muligt at følge med i de dødsannoncer der indrykkes i din by. På dst.dk dødsfald og middellevetid kan du følge med i statistikker omkring dødsfald. Statistikken indeholder informationer om bl.a. befolkningsprognoser, gennemsnitslevetid og dødsårsag.

Gode råd til at skrive mindeord

Det kan for mange være en følelsesladet situation når man skal indrykke mindeord. Derfor kan det være svært og uoverskueligt at finde på, hvad man skal skrive som mindeord.

Læs gode råd her:
Hvis, betales der ofte per millivad angår mindeord i en ameter. Her skal du gerne holde din tekst kort og præcis. Hvis du indrykker mindeord et sted, hvor du kan skrive meget tekst, så fokuser på alt det gode ved den afdøde. Sørg for at holde dårlige relationer mellem dig, den afdøde eller andre ude af mindeordet. Det er både billigere og giver færre begrænsninger, at indtrykke dødsannoncer online. Du kan på denne måde også dele annoncerne på sociale medier.

Se oversigt over bedemænd i Skibby

Denne artikel er skrevet af Mattias Sundroos .