Mød op til en inspirerende temaaften om Isefjordens havørreder i Skibby

Foto: Frederikssund Kommune.
dato

I marts måned inviteres interesserede til en inspirerende temaaften om Isefjordens havørreder på Skibby Fritidscenter

Tirsdag den 20. marts 2024 er der sat fokus på Isefjordens berømte havørreder. Arrangementet, som finder sted fra klokken 18.45 til 22.15 i gymnastiksalen på Skibby Fritidscenter, Nyvej 7B, 4050 Skibby, lover en aften spækket med interessante indslag for enhver fiskeriinteresseret.

Denne unikke aften arrangeres i et samarbejde mellem Fishing Zealand, Frederikssund Kommune og Skibby Idrætsklub. Formålet er at dykke ned i livet for havørrederne i Isefjorden, diskutere nuværende situation og udforske fremtidige initiativer og tiltag for at støtte havørredbestandene.

For at blive en del af denne spændende aften, er interesserede opfordret til at sikre sig en plads ved tilmelding via email til tange@fishingzealand.dk. Det er vigtigt at bemærke, at arrangementet er gratis, men kræver tilmelding, da der er en begrænset kapacitet på 60 personer.

Under arrangementet vil Skibby Idrætsklub sørge for salg af kaffe, kage, øl og vand, så deltagerne også kan nyde lidt godt til ganen. For at forevige denne særlige aften vil fotograf Anders Nicander være til stede for at tage billeder under eventet.

Med et betydningsfuldt formål, gratis adgang og et begrænset antal pladser, lover temaaftenen om Isefjordens havørreder at blive en begivenhedsrig aften for alle, der værdsætter fiskeri og ønsker at bidrage til havørredbestandenes fremtid.

https://www.frederikssund.dk/service/Nyheder/2024/Marts/kom-til-temaaften-om-isefjordens-havoerreder

Kilde: Frederikssund Kommune