Højagergaard inviterer til forårsmarked med lokalt håndværk og familieaktiviteter

Foto: Frederikssund Kommune.
dato

Forårsmarked på Højagergaard lokker med varieret program og hjemmelavede produkter

Lørdag den 4. maj og søndag den 5. maj inviteres der til forårsmarked på Højagergaard, beliggende på Højager 20 i Slangerup, fra kl. 10-15 begge dage. Markedet byder på et væld af aktiviteter og hjemmelavede produkter, hvor besøgende kan nyde godt af blandt andet salg af sommerblomster, stauder, keramik, trævarer og meget mere.

Udover at shoppe unikke produkter kan gæsterne også se frem til et besøg i genbrugsgården, pandekagebagning på bål sammen med STU-elever og muligheden for at købe mad og drikke i spisehuset på området. Alle produkter er skabt i et tæt samarbejde mellem medarbejdere i beskyttet beskæftigelse og deres fagpersonalet, hvilket tilfører ekstra værdi til de særprægede varer.

For dem, der er nysgerrige efter at se, hvor og hvordan produkterne bliver til, er der åbnet op for en unik mulighed lørdag den 4. maj. Her kan man besøge værkstederne, herunder gartneriet, landbruget, snedkeriet, det kreative værksted, maskin-/montageværkstedet, køkkenet, genbrugsgården og STU-området, hvor man kan møde både medarbejdere og elever og få en snak om deres arbejde og produkter.

For de, der kunne tænke sig at lægge vejen forbi værkstederne udenfor markedets rammer, er der åbent for salg mandag til torsdag fra kl. 8:30-15:30 og fredag fra kl. 8:30-13:00. Specielt for gartneriet, er der arrangeret udvidede åbningstider til kl. 18:00 fredag den 3. maj, for dem som ønsker at kickstarte forårsmarkedet med et grønt indkøb.

Forårsmarkedet på Højagergaard tilbyder en unik mulighed for at støtte lokale produktionsmiljøer, samtidig med at man kan nyde en dag i kreative og grønne omgivelser. Med sin blanding af hjemmelavede varer, mulighed for indsigt i produktionsprocessen og en række hyggelige aktiviteter, er der lagt op til en weekend, som hele familien kan få glæde af.

https://www.frederikssund.dk/service/Nyheder/2024/April/foraarsmarked-paa-hoejagergaard-4-5-maj

Kilde: Frederikssund Kommune