Frederikssund Kommune vært for Arkitekturpris 2024: Dato og sted offentliggjort

Foto: Frederikssund kommune.
dato

Frederikssund Kommune annoncerer datoen for den kommende Arkitekturpris 2024.

Ansvaret for Arkitekturprisen 2024 ligger i hænderne på Frederikssund Kommune, og det er blevet offentliggjort, at prisoverrækkelsen finder sted torsdag den 22. februar. Arkitekturpris-arrangementet er arrangeret til at finde sted i en af byens mest centrale og betydningsfulde bygninger, Byrådssalen, beliggende på Torvet 2, i Frederikssund.

Under ceremonien vil borgmesteren i Frederikssund være den, der ærer vinderen af Arkitekturprisen 2024, ved at overrække en eksklusiv plakette i platin. Derudover vil der også være anerkendelse til to andre byggerier, som har haft stor indflydelse på det lokale miljø, og som derfor har fået hædrende omtale. Disse byggerier vil blive belønnet med et officielt diplom.

Det er planlagt, at Hans Maar Andersen fra Bygnings- og Landskabskultur i Frederikssund vil være til stede ved arrangementet. Han vil motivere valget af vinderen samt de to byggerier, som har fået hædrende omtale.

Frederikssund Kommune opfordrer alle til at deltage ved prisoverrækkelsen, og vil være vært ved et efterfølgende arrangement. Her vil der blive serveret te, kaffe samt noget sødt til de fremmødte. Arrangementet finder sted torsdag den 22. februar og vil vare fra kl. 15.30 til 17.00.

Så kom og vær med til at fejre Frederikssunds højeste arkitektoniske ærespris og lad os anerkende de arkitekturprojekter, der har bidraget positivt til vores lokale omgivelser. Vi glæder os til at se så mange som muligt ved Arkitekturpris 2024 i Frederikssund

.

https://www.frederikssund.dk/service/Nyheder/2024/februar/kom-til-uddeling-af-arkitekturpris-2024

Kilde: Frederikssund kommune (Bazoom API)