Fjordlandsskolens skolepatrulje i Skibby kåret som den bedste i regionen

Foto: Frederikssund Kommune.
dato

Fjordlandsskolen afd. Skibby's skolepatrulje er kåret til den bedste i Region Hovedstaden

I en stærk konkurrence med 314 nominerede skolepatruljer har Fjordlandsskolen afd. Skibby's skolepatrulje gjort sig fortjent til titlen som den bedste i Region Hovedstaden. Denne prestigefyldte anerkendelse følger med en præmie på 5.000 kr. og sikrer dem en plads i opløbet om at blive Årets Skolepatrulje 2024. Bag kåringen står Rådet for Sikker Trafik, LB Forsikring, politiet, Skole & Forældre, Danske Skoleelever og en repræsentant for landets færdselskontaktlærere.

Sejren har været med til at øge motivationen og arbejdsglæden hos elever og lærere på Fjordlandsskolen. Det stærke sammenhold i skolepatruljen fremhæves som en afgørende faktor for denne succes. Hvad præmiepengene skal bruges til, er endnu ikke besluttet af skolen.

En stor del af æren for skolepatruljens fremragende indsats tilskrives lærerne Jesper Kromann Clausen og Marianne Nysted. Skoleleder Klaus Bertelsen fremhæver deres betydningsfulde bidrag og bemærker, at det er deres indsats som har været afgørende for skolens sejr i konkurrencen. Deres ekspertise efterspørges nu også udenfor kommunens grænser, i andre skoler og kommuner.

Eleverne i skolepatruljen, primært bestående af 6. klasseselever, er ægte forbilleder og rollemodeller for de yngre elever på Fjordlandsskolen. De møder frivilligt op tidligt om morgenen for at assistere deres kammerater sikkert over skolegården og udviser forbilledlig opførsel gennem hele skoledagen, både som skolepatrulje og legepatrulje.

Med sejren i region Hovedstaden sikret, ser Fjordlandsskolen afd. Skibby's skolepatrulje nu frem mod den landsdækkende konkurrence om titlen som Årets Skolepatrulje 2024, der afgøres i maj. Her vil de regionale vindere fra hele landet konkurrere om den eftertragtede titel. I år var i alt 1788 skolepatruljer nomineret på landsplan, hvilket gør enhver sejr i denne sammenhæng til noget helt specielt.

https://www.frederikssund.dk/service/Nyheder/2024/April/skolepatruljen-i-skibby-kaaret-til-regionens-bedste

Kilde: Frederikssund Kommune