Destination Fjordlandet inviterer til strategimøder for at forme turismen frem mod 2030

Foto: Frederikssund Kommune.
dato

Fremtidens turismeudvikling i Fjordlandet diskuteres i en ny strategisk ramme mod 2030.

Destination Fjordlandet, som lancerede sin første turismestrategi tilbage i 2021, tager nu et skridt fremad for at sætte fokus på udviklingen af turismen frem mod år 2030. Formålet er at skabe større værdi for både borgere, turister og lokalsamfundene i regionen.

En række strategimøder er planlagt med det første store møde, der er planlagt til at finde sted på den pittoreske location ved Restaurant Toldboden, Færgevej 1A i Frederikssund, den 29. maj fra kl. 9-11. Den smukke beliggenhed ud til vandet giver en perfekt ramme for dialog og drøftelse af fremtidens turisme.

Yderligere møder er arrangeret for at inkludere en bredere skare af interessenter i hele Fjordlandet, herunder et møde på Fasaneriet i Lejre den 6. maj og et finalt møde på Herslev Bryghus i Roskilde den 13. juni. Disse møder giver en unik mulighed for lokalt engagerede, fra borgere over virksomheder til sommerhusejere, til at deltage i skabelsen af en visionær turismestrategi.

Interessenter fra alle dele af Fjordlandet opfordres til at deltage i disse strategimøder, som er åbne for alle uden behov for tilmelding. Det er en oplagt chance for at give input til og forme fremtidens turisme i området, med muligheden for at påvirke både den økonomiske vækst og bæredygtighedsaspekter i lokalsamfundene.

Denne ambitiøse tilgang vækker håb om en styrket og mere bæredygtig turisme, der kan bidrage positivt til Fjordlandet som helhed. Møderne lægger op til en dialog, hvor alle stemmer kan blive hørt og alle ideer kan blive vurderet i et fælles forsøg på at forme fremtidens turisme.

https://www.frederikssund.dk/service/Nyheder/2024/April/kom-til-strategimoede-om-udvikling-af-turismen

Kilde: Frederikssund Kommune