Aftenvagt til demensafsnittet på Omsorgscenter Nordhøj

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Omsorgscenteret Nordhøj søger social- og sundhedsassistent til velfungerende aftenhold på demensafsnittet.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab, så kan vi tilbyde en fast stilling, som social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til aftenvagt. Stillingen er på 28 timer ugentligt og weekendvagt hver anden uge, ulige uge. Der arbejdes i 3-2 rul. Ansættelse pr. 1/4 2024 eller efter aftale.

Du vil blive tilknyttet Nordhøj 4 som er specialiseret afdeling for mennesker med demens med 18 boliger. Du kommer til at arbejde tæt sammen med faglig dygtige kollegaer, som du kan sparre med.

Omsorgscenteret Nordhøj er beliggende i Skibby. Her er i alt 50 boliger. Du kan læse mere på vores hjemmeside Omsorgscenteret Nordhøj.

Det søger vi:
Vi søger dig, der brænder for at arbejde med mennesker, og gennem det daglige arbejde har fokus på at beboerne har indflydelse på egen hverdag samt at skabe livskvalitet for beboerne. Derfor er det vigtigt at du er fagligt engageret, har et godt tværfagligt samarbejde, og yder støtte og omsorg ud fra vores fem kerneværdier som er faglig dygtighed, engagement, samarbejde, gensidig tillid samt respektfuld kommunikation. Disse er fundamentet for vores daglige arbejde, og skal afspejle sig i din tilgang til såvel beboere, pårørende, samarbejdspartnere på tværs af sektorer og kollegaer.

Høj faglighed og gode udviklingsmuligheder
Vi arbejder med Tom Kitwoods teori om den personcentrerede omsorg, så beboerne kan være i eget liv længst muligt. Vi holder daglige triagemøder med henblik på tidlig opsporing af begyndende sygdom. Vi afholder beboergennemgang og beboerkonference ud fra sundhedsstyrelsens principper. Vi bruger FSIII metoden og fagsystemet CURA til dokumentation.

Vores mål er at få værdierne til at leve i hverdagen, så de afspejler sig i vores handlinger, og beboerne herigennem opnår høj livskvalitet. Beboerne har indflydelse på eget liv, og oplever at bo og leve trygt og godt. Centret tilbyder aktiviteter og træning, og kompetenceudvikling sker både på interne/eksterne kurser og ved læring på vores beboerkonference, som afholdes en gang om måneden for at sikre kontinuitet og kvalitet i plejen med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens metodehåndbog.

Et godt arbejdsliv med tværfaglig sparring
Vores arbejdsmiljø er præget af samarbejde, faglig og tværfaglig sparring, tillid og engagement. Vi løser kerneopgaven ud fra en tværfaglig forståelse.

Vi glæder os til at møde dig
Har du lyst til at komme forbi, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Områdeleder Emilie H. Olsson telefon 20 22 25 95.

Ansøgningsfrist: 29. februar 2024

Der afholdes samtaler løbende og efter aftale

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (28-28 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Omsorgscenter Nordhøj, Nordhøj, 4050 Skibby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994434

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet